tag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post5219410511345832805..comments2024-01-05T10:30:29.300+00:00Comments on eat after reading: Prostota i elegancja. Po prostu bistro.arekhttp://www.blogger.com/profile/13747978841906526155noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-20931825520656504342010-08-24T22:52:22.111+01:002010-08-24T22:52:22.111+01:00Jak tak sobie Ciebie czytam, Arku, to chętnie zjad...Jak tak sobie Ciebie czytam, Arku, to chętnie zjadłabym w takim barku u Ciebie... Zatem przy następnej wizycie...???ewelajna Korniowskahttps://www.blogger.com/profile/04442256463279302549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-50783258769441955842010-08-24T21:10:44.462+01:002010-08-24T21:10:44.462+01:00Sam nie wiem czym bardziej mnie nakręciłeś - opowi...Sam nie wiem czym bardziej mnie nakręciłeś - opowiadaniem wstępnym czy fantastycznym przepisem na flądrę... <br />Albo jakiś ckliwy dzisiaj jestem, albo piękne to wszystko co piszesz. ;)micohttps://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-49464723495060073832010-08-24T08:11:31.552+01:002010-08-24T08:11:31.552+01:00Pyszna ryba!
Przy okacji zapraszam Cię do blogowe...Pyszna ryba!<br /><br />Przy okacji zapraszam Cię do blogowej zabawy...: Lubię....:D<br />http://polishcookbook.blogspot.com/2010/08/lubie-blogowa-zabawa-i-wyroznienia.htmlNicolehttps://www.blogger.com/profile/02991437194397277735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-25428195117884437722010-08-20T14:23:01.041+01:002010-08-20T14:23:01.041+01:00Fajna ryba, musze wyznac, ze fladry sama nie przyr...Fajna ryba, musze wyznac, ze fladry sama nie przyrzadzalam, nie wiem czemu? Boje sie jej, czy co? ;) <br /><br />Trend jak najbardziej sluszny, podobaja mi sie tez restauracyjki, gdzie szef kuchni gotuje codziennie inny zestaw i to jedyny zestaw danego dnia. I rezerwujac stolik nie wiesz na co trafisz, ale z reguly jest to wlasnie taka prawdziwa kuchnia, bez udziwniania, tylko gotowanie z dobrych skladnikow, bez zadnego kombinowania z piankami z parmezanu, czy lodami z krewetek. ;) Marzy mi sie dostep, ale u mnie na wsi nie ma takich mozliwosci. Natomiast bedac na urlopie na pewno skorzystam, jesli okazja sie nadarzy. <br /><br />Pozdrawiam!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/14296804290201987120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-22697997018820493532010-08-19T22:03:13.022+01:002010-08-19T22:03:13.022+01:00Zaledwie kilka dni temu wróciłem znad morza, gdzie...Zaledwie kilka dni temu wróciłem znad morza, gdzie niemal codziennie zajadałem się flądrami na przeróżne sposoby. Ale Twoja wygląda tak apetycznie, że chętnie się skuszę.<br />Pozdrawiam!Kubahttps://www.blogger.com/profile/06006120783260756804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-78718476687435879772010-08-19T20:06:16.768+01:002010-08-19T20:06:16.768+01:00Uwielbiam takie bistra:-)Uwielbiam takie bistra:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06174641202546306052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-38140355963918118382010-08-19T18:32:21.894+01:002010-08-19T18:32:21.894+01:00Swietne danie!
A idea bardzo sluszna. O Adeline sl...Swietne danie!<br />A idea bardzo sluszna. O Adeline slyszalam, albo widzialam w telewizorze, ale w resto nigdy nie bylam. Zastanawiam sie tylko, jak taka mala restauracyjka robi pieniadze, bo w Paryzu trzeba sobie kupic najem, a kupno tegoz w pierwszej dzielnicy to horrendalne pieniadze - pewnie kolo stu tysiecy euro, o ile nie wiecej. Nawet jezeli rezerwacji dokonywac nalezy z wielotygodniowym wyprzedzeniem, to dalej koszty dzialalnosci sa ogromnie wysokie.<br />Zyczyc im powodzenia i sukcesow wypada.Magdalenahttps://www.blogger.com/profile/15263002408158699780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-91773242594209130122010-08-19T17:30:49.944+01:002010-08-19T17:30:49.944+01:00Mieć nadzieję wypada, że i do Polski dotrze ta &qu...Mieć nadzieję wypada, że i do Polski dotrze ta "fala". Osobiście brakuje mi barów takich jak w Hiszpanii, gdzie podaje się "tapas". <br />Małe przekąski, często na jeden kęs, więc możesz sobie dozować przyjemność i budżet.<br />I jak najbardziej tego typu lokal to było coś dla mnie.<br />Nasza kuchnia posiada coś co ktoś niefortunnie nazwał "zimny bufet" i jest w nim wiele ciekawych dań nadających się do "bistro" jakie opisujesz.<br />pozdrawiam<br />p.s. jak na razie kebab górą...<br />http://www.zw.com.pl/artykul/505509_Dworzec_Centralny_stal_na_bombie_z_kebaba.htmlAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14524593172363062341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-38755885313407377122010-08-19T14:46:11.011+01:002010-08-19T14:46:11.011+01:00Autorskie bistro o ile faktycznie stosować dobrej ...Autorskie bistro o ile faktycznie stosować dobrej jakości składniki! Nie miałabym nic przeciwko takiem, w którym gotuje się ze składników eko, ale to nie realne przynajmniej w Katowicach, może w Warszawie by się przyjęło. Od jakiegoś czasu podczytuje Tw. bloga i przepisy nietuzinkowe, a często z prostych składników i to niewielu. Ja rybojad jestem, więc na tych się skupiam, ostatnio na moim blogu i stole zagościła Twoja ryba na koprze włoskim. Więcej ryb proszę! A żeby mi żadna nie umknęła to Cię muszę podlikować. Pozdrawiam.Kingahttps://www.blogger.com/profile/14210888967183355944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-35481510750143468922010-08-19T10:57:40.791+01:002010-08-19T10:57:40.791+01:00wygląda bardzo smacznie! stek z polędwicy wołowej ...wygląda bardzo smacznie! stek z polędwicy wołowej z takim masełkiem - mmmmmmmm......... :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07889092520260193480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-15820716620279335562010-08-19T09:48:32.841+01:002010-08-19T09:48:32.841+01:00do Twojego bistro też bym się chętnie wpisała do k...do Twojego bistro też bym się chętnie wpisała do kolejki oczekujących na stolik :)<br />super danie :Dmagda k.https://www.blogger.com/profile/06073436540828113498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-29915843655233421012010-08-19T07:44:12.358+01:002010-08-19T07:44:12.358+01:00I znow rybka :) Co jeden przepis to lepszy. Koniec...I znow rybka :) Co jeden przepis to lepszy. Koniecznie musze wyprobowac. A takie knajpki to miejsca, w ktorych i ja na pewno czulabym sie dobrze. Nie lubie duzych lokali i jedzenia, ktore nie spelnia moich oczekiwan. Moze gdyby wlasnie skupic sie na jakosci potraw a nie ilosci ludzi wszystko by sie zdecydowanie zmienilo.majkahttps://www.blogger.com/profile/12086860387467715981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-3387547400213632572010-08-19T06:01:34.743+01:002010-08-19T06:01:34.743+01:00Wygląda pysznie.Już chciałabym ją zjeść!
A autorsk...Wygląda pysznie.Już chciałabym ją zjeść!<br />A autorskie bistro? Pojawiają się i u nas w stolicy.Tylko mało kto o nich wie.Na krańcu,po cichu...Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.com