tag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post1541873085742725022..comments2024-01-05T10:30:29.300+00:00Comments on eat after reading: Wolno pieczony boczek, bułki na parze i sos musztardowy z marynowanym ogórkiem czyli Momofuku Pork Bunsarekhttp://www.blogger.com/profile/13747978841906526155noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-39341728457084780072013-02-26T15:44:28.110+00:002013-02-26T15:44:28.110+00:00Rewelacyjny przepis i pyszny sos z gorczycy nie ty...Rewelacyjny przepis i pyszny sos z gorczycy nie tylko do tych bułeczek:)!Bravo!daretocook.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-28003717545050888252013-02-24T22:50:32.377+00:002013-02-24T22:50:32.377+00:00Kochani,dziekuje bardzo za komentarze:)
pozwolcie...Kochani,dziekuje bardzo za komentarze:) <br />pozwolcie, ze odpowiem najpierw Erkatce,<br />teoretycznie uzycie dwoch srodkow spulchniajacych powinno w rezultacie dac lzejsze i bardziej pulchne ciasto. druga rola proszku jest stabilizacja pecherzykow powietrza. To tak w skrocie ;)<br />arekhttps://www.blogger.com/profile/13747978841906526155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-84749476526515101162013-02-24T19:28:50.992+00:002013-02-24T19:28:50.992+00:00Wygląda to wszystko bardzo kusząco. Na pewno zrobi...Wygląda to wszystko bardzo kusząco. Na pewno zrobię boczek, bo kupiłam kiedyś wędzoną paprykę i jakoś ciągle o niej zapominam. Mam tylko pytanie - po co dodatek dwóch środków spulchniających w bułkach (proszku i drożdży)? Lepiej rosną czy daje to jeszcze jakiś inny efekt? Katarzyna Czerniawskahttps://www.blogger.com/profile/17059299598283096076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-23258770767240535432013-02-20T12:59:30.050+00:002013-02-20T12:59:30.050+00:00prosto, ale elegancko :)prosto, ale elegancko :)wykrywacz smakuhttps://www.blogger.com/profile/03688335260108450130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-66131542072136590822013-02-20T12:32:11.880+00:002013-02-20T12:32:11.880+00:00Pewnie nie uwierzysz...ale ten przepis tak kusi, z...Pewnie nie uwierzysz...ale ten przepis tak kusi, ze go wypruboje w wersji wege .-)))<br />pozdrowia "zakuta wegetarianka" .-)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-67003196466786038342013-02-20T12:16:40.108+00:002013-02-20T12:16:40.108+00:00Nie zostalo ci troche? Bo zapowiada sie smakowicie...Nie zostalo ci troche? Bo zapowiada sie smakowicie...Maggiehttps://www.blogger.com/profile/01200693731532481325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-62342751250254243442013-02-20T10:53:50.214+00:002013-02-20T10:53:50.214+00:00boczek musi byc świetny, a ten sos jaki ciekawy!boczek musi byc świetny, a ten sos jaki ciekawy!Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-60783954882089471042013-02-20T10:31:49.607+00:002013-02-20T10:31:49.607+00:00Wspaniałe danie!
Przepis zapisany:)
Wspaniałe danie!<br />Przepis zapisany:)<br />Konwalie w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/15049663316060604889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-50239674534006341772013-02-20T10:25:40.570+00:002013-02-20T10:25:40.570+00:00kurcze za takim daniem to w ogień :)kurcze za takim daniem to w ogień :)ANIAhttps://www.blogger.com/profile/18329976166162769075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-84380204761802392912013-02-20T05:46:05.357+00:002013-02-20T05:46:05.357+00:00Danie wygląda wspaniale. Masz fajne pomysły.
Chęt...Danie wygląda wspaniale. Masz fajne pomysły. <br />Chętnie bym skosztowała tego jedzonka.<br />Pozdrowienia:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-55627190913185935072013-02-20T03:58:59.282+00:002013-02-20T03:58:59.282+00:00W sumie powinna mi być wdzięczna Joanna, że domku ...W sumie powinna mi być wdzięczna Joanna, że domku nie spaliła ;P<br />Pozdrawiam:)vikihttps://www.blogger.com/profile/06231564300760865955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-80874600373068600062013-02-20T00:45:06.496+00:002013-02-20T00:45:06.496+00:00Oklaski :-)Oklaski :-)Bee, Magazyn Kuchennyhttp://www.magazynkuchenny.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-55754425138861452872013-02-19T23:59:56.162+00:002013-02-19T23:59:56.162+00:00VIKI DZIEKUJE ZA WYCHWYCENIE CHOCHLIKA! POWINNO BY...VIKI DZIEKUJE ZA WYCHWYCENIE CHOCHLIKA! POWINNO BYC 2 GODZINY A NIE 20! PRZEPRASZAM!!!!<br /><br />Aurora, <br />wiesz gdzie mnie znalezc ;)<br /><br />Joanna,<br />zastanawialem sie dlaczego napisalas tyle godzin w piekarniku a to byl chochlik czyli moje gapostwo ;)<br /><br />Viki, <br />dzieki jeszcze raz za wychwycenie pomylki :)<br />arekhttps://www.blogger.com/profile/13747978841906526155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-46428974080619615292013-02-19T22:17:24.995+00:002013-02-19T22:17:24.995+00:00hmmm napisałeś "przez 20 godziny"
więc n...hmmm napisałeś "przez 20 godziny"<br />więc nie wiem czy 20 godzin, czy dwie godziny :)<br />pozdrawiamvikihttps://www.blogger.com/profile/06231564300760865955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-70063015642943761542013-02-19T21:23:00.487+00:002013-02-19T21:23:00.487+00:00Bardzo ciekawy przepis, ale tyle godzin w piekarni...Bardzo ciekawy przepis, ale tyle godzin w piekarniku? :) Przy wydzielającym się zapachu? Toż to gorsze niż chińskie tortury :)Joannahttp://www.smaczniezjoanna.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1054066384084736877.post-82473478381025232662013-02-19T21:16:03.673+00:002013-02-19T21:16:03.673+00:00Jako jeszcze większa wizjonerka, przepowiadam, ze ...Jako jeszcze większa wizjonerka, przepowiadam, ze kiedyś mi to zaserwujesz ! <br /><br />P.S Oby kiedyś = niebawem :D Aurorahttps://www.blogger.com/profile/10488107011325447471noreply@blogger.com