Żeby uprzyjemnić
Wam oczekiwanie na relację z mojego pobytu w In de Wulf, zapraszam do małej
zabawy. Nagrodą jest dedykowany czytelnikom eatafterreading kitel szefoski,
który dostałem od Chef’a Kobe Desramaults’a.
Zasady są proste:
1. Polub fanpage
In de Wulf (kliknij tutaj)
2. Polub (o ile
jeszcze nie lubisz) fanpage eatafterreading.blogspot.com (kliknij tutaj)
3. Pod zdjęciem
wpisz w komentarzach swoje ulubione warzywo.
4.
Prześlij/udostępnij zdjęcie podpisanego kitla z fanpage’a eatafterreading.blogspot.com na swoją
ścianę.
Nagroda zostanie
wylosowana spośród wszystkich osób, które spełnią powyższe zasady. Macie czas
do następnej niedzieli 17.03.2013 do godziny 23.59. Powodzenia!
Dodatkowo
zapraszam do zakupu nowego numeru Monitor Magazine, w którym znajdziecie White
Plate Magazine a w nim mój felieton „Warzywny renesans”. Miłej lektury ;)
Arek
17 komentarzy:
Burak, zawsze burak!
Zielony ogórek gruntowy.
Ha! Zrobione wszystko :)
Pomidor, zawsze pomidor:)
Burak!
cukinia!
zawsze, wszędzie! tarta, duszona, smażona, surowa, pieczona... o rany! CUKINIA! :)
A ja wpisałam pod zdjęciem na FB, czy dobrze?:)
Majanko! Bardzo dobrze, najlepiej ;)
wszystko zrobiłam:) ale żałuję, że napisałam 'awokado', trudno wybrać, wszystkie lubię, a polskie rodzime najbardziej. mam nadzieję, że oddasz fartucha mi właśnie;) pozdrawiam Maja:)
No jednak pomidor!
Pomidor :)
Marchewki pod każdą postacią :)
Marchewki pod każdą postacią :)
Marchewki pod każdą postacią :)
w ostatniej sekundzie.... baklazan!
zdazylam?
A kiedy się dowiemy kto zwyciężył? :)
Ach,rozwiązanie już było hehe;D.
Pozdrawiam i gratuluję Zwyciężczyni:)
Prześlij komentarz